Provozovatel Facebook skupiny Velká Ohrada

Zde se dozvíte obecné aktuality napříč projektu jako takového.

Moderátor: Martin Mojmír

Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Opakovaně se nám stalo, že pokud jsme ve FB skupině Velká Ohrada do témat týkajících se nespokojených obyvatel s (ne)prací ÚMČ Prahy 13 ve věci (ne)zájmu o údržbu pořádku v Praze 13 Stodůlkách vč. Velké Ohrady napsali odkaz na náš projekt na YouTube, do fóra, nebo kamkoli jinam, příspěvek byl vymazán. Vždy se týkalo o souvislost se zájmem o zapojení, resp. výzvu k pomoci nám s projektem. Příklad zde:

Obrázek

Co vidíme? Vidíme mé obecné odpovědi stěžující si Květě Wimmerové a diskutujícímu Vojtovi Kopkovi. Co nevidíme? Moji konkrétní výzvu k reálnému zapojení se do našeho projektu s relevantními odkazy. Totiž pokaždé, když do skupiny napíši něco, co by mohlo někam skutečně vést, je mi to anonymizovaným správcem skupiny nesoucím jméno Velká Ohrada vymazáno, načež pokud se tohoto zeptám na důvod vymazání, zpravidla si dotaz přečte, ale nikdy neodpoví. Rozhodli jsme se proto rovněž pověnovat i této FB skupině a jejímu správci, o němž se domníváme, že musí jít o někoho z místní municipality, která jednoduše založila a spravuje FB skupinu Velká Ohrada, aby měla místní lidi pod další určitou kontrolou.

Co se dále týče diskutujících, které jsem vyzval ke kontaktu, o tom nemusí být řeč. Ti se samozřejmě neozvou. A pokud ozvou, prohodíme akorát pár slov a tím celá jejich aktivita skončí. To je však běžné a není tématem. Tématem je správcovství FB skupiny municipalitou.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Obecné aktuality“