ETIQ.CZ ID: 2023052205; místo: Praha 5 - Hlubočepy; založeno 22.05.2023

Tento prostor slouží k zakládání a řešení jednotlivých incidentů spadajících pod městskou část Praha 5.

Moderátor: Martin Mojmír

Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Založeno: 22.05.2023; ID ETIQ.CZ: 2023052205; ID ZmapujTo: NEPOUŽITO; místo incidentu: Praha 5 - Hlubočepy; GPS souřadnice podle mapy.cz: 50.0301781N, 14.3576142E, reakce ZmapujTo: projekt ZmapujTo tentokrát nebyl pro jeho aktuální nefunkčnost / výpadek použit.
 
 
Komentář iniciativy

Další příklad na Praze 5 často přeplněných a nedostatečně vyvážených kontejnerů na tříděný odpad způsobujících únik odpadu do zeleně včetně blízkého Prokopského údolí. Pokud věc nahlásíme ÚMČ Prahy 5 k řešení např. prostřednictvím založeného hlášení v rámci projektu ZmapujTo, je pokaždé toto uzavřeno panem Tikalem se slibem řešení věci, ač řešeno nikdy není, viz příklad ostatních v kategorii otevřených témat.
 
 
Obrázek
 
 
Obrázek
 
 
Aktuální místně příslušný odpovědný starosta: Mgr. Jaroslav Pašmik, MBA (Praha 5 Sobě v koalici s Piráty a SEN 21)
Vedoucí odboru ochrany životního prostředí: Ing. Miroslav Kučera
Vedoucí pro nás neznámého oddělení s náplní činnosti „čistota a pořádek, doprava v klidu”: Milan Tikal, DiS
 
 
Sami si můžete jednoduchým prokliká(vá)ním a sledováním odkazů, anebo nejlépe osobními návštěvami konkrétních hlášených míst, popř. i okolí či jiných nehlášených míst, ověřovat (ne)práci Vámi (ne)(z)volených zastupitelů s provozovateli projektu ZmapujTo.cz a říci si, zda a do jaké míry Vám taková práce vyhovuje. Domníváme se, že pokud ÚMČ Prahy 5 nezvládá řešit tak banální úkony, jakými jsou obyčejná starostlivost o životní prostředí v souvislosti s odpovědným přístupem k odpadovému hospodářství, jen těžko dovedou konstruktivně řešit záležitosti složitější. Co si o tom myslíte Vy? Budeme rádi, pokud se k nám případně přidáte nebo nás podpoříte. Jak začít se dočtete, mimo jiné, ZDE.
Odpovědět

Zpět na „Za Čistou Prahu 5 - incidenty“