ETIQ.CZ ID: 2023052001; místo: Praha 5 - Hlubočepy; založeno 18.05.2023

Tento prostor slouží k zakládání a řešení jednotlivých incidentů spadajících pod městskou část Praha 5.

Moderátor: Martin Mojmír

Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Založeno: 18.05.2023; ID ETIQ.CZ: 2023052001; ID ZmapujTo: 220280; místo incidentu: Praha 5 - Hlubočepy; odkaz na ZmapujTo včetně GPS souřadnice: https://www.zmapujto.cz/map/issue/220280, reakce ZmapujTo: oznámeno instituci Praha 5.
 
 
Komentář iniciativy

Přeplněný kontejner na papír, ze kterého uniká odpad do okolní zeleně, jež však již ÚMČ Prahou 5 není udržována.
 
 
Obrázek
 
Obrázek
 
 
 
Aktuální místně příslušný odpovědný starosta: Mgr. Jaroslav Pašmik, MBA (Praha 5 Sobě v koalici s Piráty a SEN 21)
Vedoucí odboru ochrany životního prostředí: Ing. Miroslav Kučera
Vedoucí pro nás neznámého oddělení s náplní činnosti „čistota a pořádek, doprava v klidu”: Milan Tikal, DiS
 
 
Sami si můžete jednoduchým prokliká(vá)ním a sledováním odkazů, anebo nejlépe osobními návštěvami konkrétních hlášených míst, popř. i okolí či jiných nehlášených míst, ověřovat (ne)práci Vámi (ne)(z)volených zastupitelů s provozovateli projektu ZmapujTo.cz a říci si, zda a do jaké míry Vám taková práce vyhovuje. Domníváme se, že pokud ÚMČ Prahy 5 nezvládá řešit tak banální úkony, jakými jsou obyčejná starostlivost o životní prostředí v souvislosti s odpovědným přístupem k odpadovému hospodářství, jen těžko dovedou konstruktivně řešit záležitosti složitější. Co si o tom myslíte Vy? Budeme rádi, pokud se k nám případně přidáte nebo nás podpoříte. Jak začít se dočtete, mimo jiné, ZDE.
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Postup: 06.08.2023; ID ETIQ.CZ: 2023052001; ID ZmapujTo: 220280; místo incidentu: Praha 5 - Hlubočepy; odkaz na ZmapujTo včetně GPS souřadnice: https://www.zmapujto.cz/map/issue/220280, reakce ZmapujTo: oznámeno instituci Praha 5.
 

Komentář iniciativy

Pan Tikal místo řešení podnětu napsal: „Prosím o specifikaci dotazu. Děkuji.” O téměř dva měsíce později jej uzavřel se slovy: „Na zpětný dotaz již nikdo delší dobu nereagoval, a proto podnět uzavírám. Případně se prosím obraťte přímo na pí. Kokoškovou (petra.kokoskova@praha5.cz) Hezký den. Tikal”

Panu Tikalovi ani nikomu jinému žádný dotaz podán nebyl. Prostřednictvím systému MUNIPOLIS byl pouze zadán podnět týkající se nepořádku na silnici v ul. Werichova pocházejícího z nedostatečně vyvážených kontejnerů v okolí, viz ostatní zadané podněty. Tento podnět byl podložen fotografiemi, časovou značkou a GPS souřadnicí. Pan Tikal z ÚMČ Prahy 5 nicméně zadávané podněty nikterak neřeší, místo toho se trvale pouze různými způsoby vymlouvá včetně údajného předávání záležitostí k řešení jemu podřízeným zaměstnancům, kteří však stejně jako on nikterak nejednají. Zadávané podněty jsou panem Tikalem z ÚMČ Prahy 5 pouze uzavírané a to aniž by se jimi kdokoli zabýval.

Další kontrola stanoviště společně s případným oznámením nečinnosti ÚMČ Prahy 5 proběhne po skončení aktuálních dešťů. Použita tentokrát bude aplikace Magistrátu hl. m. Prahy Změňte.to s odkazem do tohoto tématu fóra.


06.08.2023
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Za Čistou Prahu 5 - incidenty“