Projekt ZmapujTo nově naše podněty bez udávání důvodů nepřijímá

Tento prostor slouží k zakládání a řešení jednotlivých incidentů spadajících pod městskou část Praha 5.

Moderátor: Martin Mojmír

Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Na Praze 5, zdá se, se dějí podivné věci. ZmapujTo nám jaksi začal nahlašované incidenty prostřednictvím systému MUNIPOLIS odmítat. Co jsme na Praze 5 nahlásili, se přestalo nejprve před cca 14 dny pouze schvalovat, poslední tři incidenty týkající se dvou stanovišť na směsný odpad, kolem kterých bylo množství skla, a jeden v Prokopském údolí se třemi přeplněnými odpadkovými koši, kolem kterých byla větší hromada odpadků, nám byly už dokonce bez uvedení důvodu zamítnuty. Podali jsme tedy na podporu mailem [1] dotaz, načež uvidíme, co a zda vůbec bude odpovězeno. Zároveň jsme se zkontaktovali s podporou projektu telefonicky [2], abychom se dozvěděli poněkud zajímavé věci, resp. základy o byznys modelu projektu.

Zatím jsme ve fázi podezření z nekalého jednání. Neradi bychom se domnívali, že vzhledem k tomu, že patrně lezeme panu Tikalovi z ÚMČ Prahy 5 na nervy, si tento nějak zajistil u ZmapujTo naše „umlčování”. Totiž reálná činnost Prahy 5, pokud této prostřednictvím ZmapujTo nahlásíme nějaký podnět, tkví v pouze uzavírání nahlašovaných incidentů jako vyřešených, aniž by ale tyto byly řešeny. Mapa ZmapujTo s incidenty na Praze 5 tak vypadá oproti jiným místům krásně prázdně, což navozuje dojem, že Praha 5 funguje. Realita je však trpkým zklamáním.

Uvidíme, jak se k věci podpora ZmapujTo postaví.

Ono obecně to u ZmapujTo funguje nějak prapodivně [3]. V každém případě budeme o postupu informovat.
David Ponížil
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel

Příspěvek od David Ponížil »

https://www.facebook.com/share/TXNkbVpWdEqj2SrP/Zdá se,že praktiky "radnic" jsou ve všech městech stejné. Vymýšlení hovadin a zříkání se odpovědnosti...

Obrázek
----
//Martin Mojmír: Přikládáš odkaz na téma staré 3 roky, které navíc nepatří do kategorie Prahy 5, nýbrž Ostravy sem, kde už se ani nenamáháš správně téma založit, natož udržovat. Především vzhledem k tvému nepochopitelnému opakovanému záchvatu urážek soukromě na Signal („kokot”) a uvedení oficiálně do tvého podpisu urážky administrátora („Böhm je Svině”) bylo rozhodnuto s odebráním všech privilegií o tvém vyloučení z fóra. Vše má své hranice.
Odpovědět

Zpět na „Za Čistou Prahu 5 - incidenty“