ETIQ.CZ ID: 2023041901; lokalita: Klausova - Velká Ohrada; založeno 19.04.2023

Tento prostor slouží k zakládání a řešení jednotlivých incidentů spadajících pod městskou část Praha 13.

Moderátor: Martin Mojmír

Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Založeno: 18.04.2023; ID ETIQ.CZ: 2023041901; ID ZmapujTo.cz: 218112; místo incidentu: Praha 13 - Stodůlky; odkaz na ZmapujTo.cz včetně GPS souřadnice: https://www.zmapujto.cz/map/issue/218112, reakce systému MUNIPOLIS: odmítnuto s odkazem na nezájem minicipality.
----

Záznam ETIQ.CZ, z.s.

Zakládáme trvalý odkaz pro stanoviště v ulici Klausova, kde rovněž často nebývají vyvezené kontejnery na tříděný odpad. Tentokrát jsou přeplněné nádoby na plast. Naštěstí místní mají rozum a přebytečný odpad umísťují vedle kontejnerů pečlivě zabalený v pytlích.

Obrázek
 
 
Aktuální místně příslušný odpovědný starosta: Ing. David Vodrážka (ODS, SPOLU); vedoucí odboru životního prostředí: Mgr. Jana Gilíková

Reakce iniciativy ETIQ.CZ, z.s. na vymlouvající se článek Oslavme Den Země odpovědností časopisu Prahy 13 STOP z května 2021 ZDE.
Playlist některých tématických videí na ještě osobním YouTube kanálu předsedy neziskové iniciativy ETIQ.CZ, z.s. Martina Mojmíra Böhma ZDE.
 
 
Sami si můžete pouhým proklikáním a sledováním odkazů ověřit práci svých zastupitelů s provozovateli projektu ZmapujTo.cz a vyhodnotit, zda a do jaké míry Vám tato vyhovuje. Domníváme se, že pokud ÚMČ Prahy 13 nezvládá řešit tak základní úkony, jakými jsou obyčejná starostlivost o životní prostředí v souvislosti s odpovědným přístupem k odpadovému hospodářství, jen těžko dovedou konstruktivně řešit záležitosti složitější. Co si o tom myslíte Vy? Budeme rádi, pokud se k nám případně přidáte nebo nás podpoříte. Jak začít se dočtete, mimo jiné, ZDE.
Odpovědět

Zpět na „Za čistou Prahu 13 - incidenty“