Britští Tři mušketýři ve znamení korektnosti. D'Artagnan není bílý - Novinky.cz

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný článek: https://www.novinky.cz/clanek/kultura-f ... y-40423453 (rev. 22.02.2023, 08:51)
----
UPOZORNĚNÍ: Následující komentář uvedený v citaci je sarkasmus! Pokud nerozumíte sarkasmu, přejděte SEM, anebo dále nečtěte.
Martin Mojmír píše:Film se mi nelíbí nikoli proto, že nový D'Artagnan není bílý. Hluboce mne uráží, že není, jistě zcela rasisticky a tedy diskriminačně, další z mušketýrů Asiat, Ind a poslední transgender fluidum Indián. Vážně považuji za nevhodné do čtveřice hrdinů umístit tři bělochy. Ono obecně přítomnost bílého a nejspíše i heterosexuálního muže v jedné z hlavních rolí je skandální a poukazuje pouze na jediné, čímž je dominující nadřazenost stále příliš rasistického bělocha! Toto je prostě špatně, nehodlám se s tím smířit a plánuji ke svému stávajícímu boji za vyřazení důchodců ze života včetně odebrání jim volebního práva boj i o toto zrovnoprávnění.
----
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... ineYvYu67l
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“