[Bleskovka] Co znamenají jednotlivé stavy vytížení

Zde najdete komentovatelná témata (otázky a odpovědi) k jednotlivým na webu publikovaným článkům.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Abychom našim klientům dali okamžitý základní přehled o tom, za jak dlouho cca na jejich odeslanou poptávku v danou dobu zareagujeme, rozhodli jsme se vydat a na webu zobrazovat grafiku o stavu aktuální naší vytíženosti, jejíž významy jednotlivých obrázků si nyní rozepíšeme.
 
Obrázek
 
 
Naše aktuální vytížení - NÍZKÉ

Obrázek

Grafika o nízkém vytížení znamená, že v danou chvíli je vzhledem k poměrně nízké poptávce naše reakční doba hbitá, cca do 24 hodin, často i dříve, třeba do několika minut. Je tedy vysoce pravděpodobné, že pokud v době našeho nízkého vytížení zadáte objednávku, odpovíme Vám a práci na ní zahájíme prakticky obratem v rámci na obrázku uvedeného časového rozmezí. Do nebo během 24 hodin. Grafika o nízkém vytížení zobrazuje spící emotikon.


Naše aktuální vytížení - STŘEDNÍ

Obrázek

Grafika o středním vytížení informuje o aktuálně naší práci na několika poptávkách, při které stíháme docela rychle odbavovat zadávané poptávky nové - další, a to se zahájením jejich řešení od několika hodin do cca 2 až 3 dnů. Grafika o středním vytížení zobrazuje usmívající se emotikon.


Naše aktuální vytížení - VYSOKÉ

Obrázek

Máme-li práce hodně, uvedeme na webu grafiku o našem vytížení vysokém. Při vysokém vytížení odhadujeme reakci, resp. zahájení práce na Vaší poptávce za cca 3-5 dnů od zadání, sporadicky dříve, občasně ale také později. Grafika o vysokém vytížení zobrazuje emotikon vyjadřující mírnou netrpělivost.

Naše aktuální vytížení - EXTRÉMNÍ

Obrázek

Při zobrazování grafiky s extrémním vytížením dalo by se říci, že nevíme, kam dřív skočit. Práce máme nad hlavu, načež pokud nám v této době zadáte poptávku, můžeme na ni zareagovat i až po pěti nebo více dnech. Při našem extrémním vytížení neváhejte bez obav svoji poptávku zadat, jen se prosíme obrňte trpělivostí, neboť reakce na ni může trvat delší dobu. Grafika o extrémním vytížení zobrazuje emotikon vyjadřující značnou zaneprázdněnost.
----

V každém případě svoji poptávku neváhejte zadat při jakémkoli stavu našeho vytížení. První reakce může sice trvat déle, jelikož ale jsou všechny poptávky postupně zařazovány do fronty, tak jakmile se na Vás dostane řada a odpovíme Vám, tak protože už budete na řadě, další naše reakce již bude rychlá. Budete v tu chvíli na řadě a tak se budeme věnovat právě Vám.

Zařadit grafiku o stavu vytíženosti společně s tímto rozpisem jsme se rozhodli na základě stále častějších dotazů zájemců na to, za jak dlouho bude jejich zájem zhruba vyřízen. Jakmile Vám poprvé odpovíme, jste na řadě, načež dokončení požadavku netrvá pak už déle jak několik málo dnů.
Odpovědět

Zpět na „Jednotlivé na webu publikované články“