Fiala po návratu z Kyjeva: Otevřeli jsme dveře českým firmám na Ukrajině (Novinky.cz)

Diskuze ke komentářům na webu a blogu Martina Mojmíra Böhma - http://www.martinbohm.cz

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým fóra ETIQ.CZ, z.s.
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Toto je otevřené moderované diskuzní téma ke statusu publikovaném na facebookovém profilu Martina Mojmíra Böhma, respektive článku s názvem

Fiala po návratu z Kyjeva: Otevřeli jsme dveře českým firmám na Ukrajině

v prostoru, který sleduji a kde se Vám za respektování zdejší (N)etikety mohu věnovat. Pro interakci použijte tlačítko níže Odpovědět, kdy v tomto případě je pochopitelně potřeba mít ve fóru platnou registraci. Jinde než v tomto fóru na uživatelské podněty k tématu nereaguji.

Proč neodpovídám(e) na Facebooku na příspěvky, se dočtete ZDE.
----

Přepis komentáře na Facebooku:
Martin Mojmír Böhm píše:Česká vláda projevuje zájem pokračovat v likvidaci českého podnikání. Otevřela dveře českým firmám na Ukrajině. Vzhledem k tomu, kolik je v ČR lidí za Fialou a obecně SPOLU stojících, se necháme „překvapit”, kolik z nich na to skočí a rozhodne se pokračovat ve vlastní sebedestrukci.

Smutné na tom celém je, že scénář je stále stejný a to ten léta popsaný v materiálech hnutí za socioekonomickou změnu a nová lidská práva Zeitgeist, jenž je rovněž dlouhá léta dostupný nejen s českými titulky, ale v případě dokumentárních filmů i dabingem.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Martin Böhm, osobní web (MBOW)“