Pomatený Martin Konvička k "myšlení" MMB jako náhodného promořovače - Facebook.com

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný status: https://www.facebook.com/KonvaMartin/po ... 9528904899 (rev. 27.12.2021, 09:46)
"Myšlení" náhodného promořovače.

Situace je naprosto jasná, podle ffflastenců už nejsou zrádci jen Orbán, Putin a Trump, ale i náš starý dobrý M.Z. Pakliže to byla diverze, podařila se dokonale, ale ona to spíš nebyla diverze. Při té tuposti jí nebylo třeba.

Další vývoj je předvídatelný, nejspíš se dočkáme Daniela Landy a Karla Janečka (a hnízdila, volného a soudruha zimy), kterak s portréty Petra Fialy a Jo Leynové demonstrují pod vlajkami EU za virus svobodnější.
Martin Konvička tento svůj text vydal jako komentář k TOMUTO textu mému, jen už jaksi opomněl uvést jakoukoli k čemu souvislost. Co svým textem chtěl vlastně říci? Že mám být jakýsi "vlastenec"? Že považuji někoho (Zemana) za zrádce? Co s čím má společného Orbán, Putin a Trump? Kde je jaká souvislost s Danielem Landou, Karlem Janečkem a dalšími zmíněnými? Mám se s nimi kamarádit, nebo o čem ten člověk mluví? Na co mám vlastně reagovat?

Dobře. Sice vůbec nerozumím souvislostem, ale napíšeme si, byť mimo téma, k této věci nevěci o mně to nejzákladnější:
 
# Nikdy, nikde a nikomu jsem netvrdil, že jsem nebo bych snad měl být „vlastenec”. To jen občas se vyskytne někdo, kdo si to o mně myslí, či to o mně rozhlašuje, ačkoli tomu tak nikdy nebylo a není, včetně nyní Martina Konvičky. Nejednou jsem toto přesvědčení lidem vyvracel. Nicméně dokáži porozumět tomu, jak k tomu mnozí docházejí. Může to být tím, že mne, mimo jiné, mohli vidět ve společnosti několika z nich (vlastenců, resp. flastenců) a to ovšem včetně diskutovaného Martina konvičky, viz např. jeho flastenecká narozeninová akce, jejíž část před Martina ožráním jsem natočil, zpracoval a vydal jako pořad Jiného média CZ (JMCZ 45) ovšem stejně jako všechny ostatní pořady se standardním zřeknutím se odpovědnosti.

# Putin, Orbán, Trump a Miloš Zeman jako zrádci? Zrádci čeho? Jakou to má se mnou souvislost, resp. kdy, kde a komu jsem něco takového měl tvrdit? Nerozumím souvislostem a vlastně vůbec nevím, o čem Martin Konvička mluví.

# Daniel Landa, Karel Janeček, Hnízdil, Volný, Zima, Petr Fiala, Leyonová a jejich demonstrace pod vlajkami EU za svobodnější virus? Opět - vůbec nerozumím, o čem Martin Konvička mluví a jakou to má mít se mnou souvislost.
 
Jestli ony ty všechny jeho texty nebudou mít nějakou souvislost spíše s tím, že si Martin Konvička sem tam rád zahulí, napije a šlehne nějaké té dávky čehosi? Jeho nadměrné kouření marihuany a pití alkoholu není žádným tajemstvím. Je toho konec konců také plný internet. Z psychologického hlediska pak takové vyjadřování dává naprostý smysl. Já jej v této souvislosti však dávat do souvislostí s Ivanem Bartošem a Piráty nebudu, neboť o tom nic nevím a nebudu si jako Konvička přeci vymýšlet nesmysly, což se dá, mimo jiné, prokázat pouhým zalistováním si mého facebookového profilu.

Pokud by ses chtěl Martine se mnou pustit do argumentační diskuze, máš tady prostor. Tady, ne na Facebooku, kde si to zedituješ, vymažeš a nakonec zablokuješ, protože se z toho posereš. Na tuto zkušenost se zeptej Petra Hampla, který nejednu diskuzi při absenci argumentů se mnou opustil a nakonec mne při jedné „devastační” právě zablokoval, přičemž od té doby se mi vyhýbá. Včetně mé manželky o cca půl roku dříve... Mám tu uložené moře moc pěkných screenů, čili můžeme si to veřejně připomenout. Do toho ale nepůjdeš. Ty se jen zasypeš na svém fejsbůku zfanatizovanými fanoušky, které budeš krmit těmi svými vyfetovanými nesmysly. Nic jiného při své pověsti už beztak dělat neumíš. A není se při tvém stavu čemu divit.
----
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... 0531195084
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Qestament
Řadový diskutér
Řadový diskutér
Uživatelský avatar

Příspěvek od Qestament »

Koukám že to Konva ignoruje a vesele si píše svoje sračky dál. Vypadá to, že se normálně posral. :D
Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové. ;)
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Napsal jsem na jeho FB SEM:
Martin Mojmír píše:Martine Konvičko, stále čekám na tvoji interakci. Budeš si své obhajovat, nebo ses posral jako tehdy Hampl a bude ticho, popřípadě mě zablokuješ? Čekám mimo prostředí Facebooku ve strukturovaném fóru na viewtopic.php?t=607.
Nicméně obávám se, že jak jsem se mu zmínil o Hamplovi, určitě si zavolali, posral se a už neozve. Nebo si přinejmenším preventivně napsali ve své partě na uzavřeném facebookovém chatu. Ano, ano, vím o tom chatu, Martine, mám tam svého „agenta”...

Můžeš se, Máťo, spolehnout, že vždy, když o mně napíšeš nějakou sračku a já se o tom dozvím, se ti k ní na svém FB a tady ve fóru vyjádřím + dokud mě nezablokuješ, ti o tom dám na tvém místě s odkazem na reakci vědět. Moc často se ale do mě raději neser, nebo zveřejním kompromitující screeny z diskuzí s Petrem Hamplem a ukáži ostatním Vaše schopnosti, pokud se někdo nedá a rozhodne hájit. Napiš to Péťovi a pozdravuj.

Každopádně kdyby náhodou, tady máš prostor pro svoji obhajobu.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Pro rozšíření obzoru o Konvičkovi a Hamplovi doporučím dokument ČT Budovatelé říše. Není to sice žádná investigace, ale pro dokreslení stačí.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“