Podle zmrda Gazdíka za násilí na školách můžou internety a hry

Tento prostor slouží k tématickým názorovým diskuzím, nemusí být námi sledován a striktně moderován.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
David Ponížil
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel

Příspěvek od David Ponížil »

Ministr školství, psychoanalitik Gazdík má jasno. Za násilí na školách můžou internety a hry. Samozřejmě je to zcela logické. Ne to, že hry a internet mohou za násilí, ale to, že zmrd si najde nesmysl, kterým obhájí svoji absolutní neschopnost, neodbornost, nekompetentnost a selhání.

Celá společnost je v prdeli, nedokáže vychovávat mladé generace, dělá z nich několikapohlavní idioty, sociopaty, asociály, dementy, rozmazlence, nevede je k disciplíně a řádu. Narůstá narkomanie, alkoholismus, rodiče se rozvádí jak na běhacím pásu, otcové opouští rodiny...

Gazdík měl udělat následovné: Rezignovat, předat školství opravdovým odborníkům a kompletně reorganizovat školství. Změnit zákony tak, aby chránily více učitele, zavést tresty pro mladistvé a donutit je k osobní odpovědnosti (maminka ti nepomůže, zmrde). Při porušení školního řádu nedávat poznámky, ale rovnou přidělit společensky prospěšnou činnost. Studenti by měli při studiu povinně odpracovat určitý počet hodin za školní rok. A to bez nároku na mzdu, za tu by si koupili akorát fet a chlast.

Místo zbytečných peněz, které jim nic nedají, získají obrovské zkušenosti, které pak využijí v budoucnu. Získají smysl pro řád a odpovědnost. Nebude se stávat, že dement po vystudování VŠ přijde do zaměstnání a bude umět totální hovno.

Takhle se jen vytvoří umělá příčina ve stylu: "vlk se nažral a koza zůstala celá". Ne, lepší to opravdu nebude a pokud se na to opět všichni vysereme, zítra se to stane znovu a pak znovu a zase znovu a tak pořád dokola.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0000560607
Naposledy upravil(a) Martin Mojmír dne 06.04.2022, 01:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava názvu - uvedení do tématu.
ventoity
Nový diskutér
Nový diskutér

Příspěvek od ventoity »

Je důležité zdůraznit, že zatímco internetové hry a sociální média mohou mít určitý dopad na mladé lidi, je také pravda, že existují mnohem komplexnější sociální a strukturální faktory, které přispívají k problémům, které jste zmínil.
Odpovědět

Zpět na „Volné diskuze nad články, tématy a/nebo celými kauzami“