Böhmovo protivakcinační desatero - Facebook.com

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

O vakcíny na COVID-19 dnes není zájem přirozeně hned z několika důvodů aneb jako má Jaroslav Flegr své dvanáctero, má desatero i Böhm:

#. Vakcíny jsou cíleny na první varianty viru (alpha, beta, částečně možná funkční na deltu), jejichž efektivita, respektive přínos je však přes to objektivně sporný. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Vakcíny mRNA, ale i ostatní dosavadní typy na COVID-19, jsou spojeny s velmi špatnou pověstí - četnost „vedlejších” účinků, „nespecifických” úmrtí... Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Na současný omicron dosavadní vakcíny nefungují vůbec - ba právě naopak může být a bývá průběh nemoci horší vzhledem k oslabení imunity obzvlášť po opakované aplikaci. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Vakcinace proti COVID-19 oslabuje imunitu člověka, jenž pak chytí i jiné nemoci, které v minulosti buď nepociťoval, anebo o nich ani nevěděl, načež mívá s nimi i podstatně horší průběhy. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Příliš vysoké protilátky po delší dobu mohou způsobovat a způsobují vleklé autoimunitní reakce způsobující až rakovinné bujení s následnou smrtí. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Stále nevíme (jistě), co se ještě objeví, anebo jaký je skutečný smysl a význam vakcinace na COVID-19. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Způsob propagace a distribuce „autoritami” je přinejmenším velmi pochybný a podezřelý, vše je zahaleno stále buď ještě „tajemnem”, anebo již mnozí lékaři povolují, přiznávají, nedoporučují, odrazují, sypou si popel na hlavu, vědí. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Nemocnice „vědí” od samotného počátku... Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Vlády ruší restrikce a opatření, povolují, čímž v souvislosti současnou vážnost zpochybňují a od vakcinace vlastně také tím nyní společnost odrazují. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

#. Na co je určený konvenční způsob a do jaké míry je vůbec ještě relevantní se jím zabývat, je otázka. Novavax přichází pozdě, načež o něm ještě takřka nic není známo. Očkovat se je proto v současné době velmi nezodpovědné a hloupé.

Jestli se dříve vakcinovali naivní lidé či hlupáci, tak dnes se bude očkovat snad už jen naprostý idiot.
----
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... 6840281786
Status na Facebooku DuchDoby.CZ: https://www.facebook.com/duchdoby.cz/po ... 3162679250
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“