Připomeňme si, co se Ukrajina dozvěděla během probíhající fáze rusko-ukrajinské „krize” - Facebook.com

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný status: https://www.facebook.com/zarko.raptor/p ... 2513113309 (rev. 13.02.2022, 10:08)
----
Připomeňme si, co se Ukrajina dozvěděla během probíhající fáze rusko-ukrajinské „krize”.

#. S Ruskem se nikdo z jejich „spojenců” fyzicky válčit nechystá, na umírání jsou (jim) dobří jen Ukrajinci, popř. jiní užiteční idioti, např. naše česká vláda SPOLU (zejména ODS a TOP09) nebo Česká televize.
#. O válce bude rozhodovat úplně někdo jiný než Ukrajina. Ukrajiny se nikdo ptát nebude; jestli chce válku, nebo mír, je úplně nepodstatné, rozhoduje se za ní a jejím jménem úplně někde jinde (USA, Brusel, globální oligarchie).

Ukrajinci si svoji „krizi” způsobují sami. Ať už geograficky, ale i rozumově by se měli jasně vyslovit, co tedy chtějí a podle toho se (za)chovat. Jinak si buď způsobují své problémy sami, anebo jsou jen užiteční idioti - což ale opět znamená, že si problémy způsobují sami (pokud tedy se dá vůbec hovořit o problémech). Těmi Ukrajinci mám na mysli ukrajinský lid a nikoli zkorumpovanou ukrajinskou vládu.
----
Na Facebooku Inspirováno od: Žarko Raptor Jovanoviče
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... 5031013967
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“