Povinné očkování

Tento prostor slouží k tématickým názorovým diskuzím, nemusí být námi sledován a striktně moderován.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
David Ponížil
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel

Příspěvek od David Ponížil »

Když slyším povinné očkování, otvírá se mi kudla v kapse. Beze srandy. Měl bych stejné pocity i při zavedení jednotného úboru či povinné mávání vlaječkama na vyžrané buzeranty ve zlatých kočárech.

Agenda jede a cíl musí být splněn. Ano, agenda 2030, konspirační teorie, která se zanedlouho potvrdí. Stejně jako se potvrdilo, že COVID-19 je uměle vytvořená nemoc, kdy Fauci a spol. financovali výzkum ohledně mutací a nakažlivosti koronavirů. Pro případné fanatiky popírače faktů zde: https://cnn.iprima.cz/fauci-lhal-o-vyzk ... onaviru-ve...

Tato KONSPIRAČNÍ TEORIE se stala realitou po cca roce a půl. Toto, mimo jiné, tvrdila i ŠÍLENÁ vědkyně a DEZINFORMÁTORKA S. Peková.
Očkovaný je bezinfekční, neočkovaný ze zdrav. důvodu je bezinfekční, prodělal COVID, je bezinfekční. NEočkovaný je infekční. Všichni víme (teda všichni ne🙃), že je to naprostý nesmysl. Na trzích se nakazíte, v obchoďáku ne i když zase víme, že viry se nejlépe šíří v uzavřených, nevětraných, klimatizovaných prostorách se suchým vzduchem.

COVID existuje a je nebezpečný převážně pro chronicky nemocné jedince a seniory. Způsobit dlouhodobé potíže může i mladšímu a zdravému člověku nebo ho i zabít. Idioti, kteří tvrdí opak, by měli podstoupit léčbu.

Víra ve vakcínu a svobodu. Absolutně nedokážu pochopit, že se očkování spojuje s nějakou svobodou. A co je horší, lidé tomu masově věří. Je to jejich nové náboženství. Jinak se to ani nazvat nedá. Živí je víra a strach. Od rána do večera, v televizi, na internetu, ve zprávách, v politických debatách, neslyšíme nic jiného než OČKOVÁNÍ, SMRT, JIP, TEČKA, ZODPOVĚDNOST, atd. Je těžké tomu nepodlehnout, protože jak praví jedno přísloví: "Stokrát opakovaná lež, se stává pravdou".

Tečka. Tečka za koronavirem. Nekoná se, politici již jen říkají: "musíme se s koronavirem naučit žít...". Ale tvrdili jste přece něco jiného. Tvrdili jste, že vakcína bude fungovat téměř stoprocentně a nemoc se dále šířit nebude...🤷🏻‍♂️ No, vše byla lež. Dnes je vše jinak. A musíme se s tím naučit žít... Cože? Aha a s čím se ještě budeme muset naučit žít???

Takže, opravdu VĚŘÍTE těmto psychopatům, miliardářům, Fauciům a jeho "šíleným vědcům", lobbistům, farmaceutickým společnostem? Jo? Tak dobře. Položte si otázku: Doteď nebyly vyřešeny hladomor a chudoba. Výše zmiňované to nezajímá, netýká se jich to. Těch pár kaček co pošlete z vydřené výplaty, skončí zase v kapse výše zmiňovaných psychopatů. K potřebným se dostanou jen drobky. Co vám z toho vychází? Opravdu věříte, že tito vás chtějí zachraňovat? Vaše nedůležité životy?

Planeta je na pokraji sil. Lesy se kácí neskutečnou rychlostí, voda mizí, oceány umírají pod návalem plastů, ozonové díry, miliony tun oxidu uhličitého nás nenechají nadechnout. Člověk má obrovskou spotřebu. Tržní ekonomika taky nejde udržovat donekonečna. Jak tedy vyřešit tento problém? Green dealem? Papírovými brčky v plastových obalech? Elektromobily? Ne, je potřeba odstranit tu největší příčinu a tou je LIDSTVO. Snížení populace na miliardu je tak akorát. Nebude hlad, bída, bude voda, bude vzduch, budou lesy, čisté oceány...

Co jiného si má člověk myslet, pod návalem těchto skutečností než naše postupné hubení? Jistě, je to šílená konspirace a naprostý nesmysl. Třeba jako to, že Hillary Clinton, která obviňovala Trumpa ze spolupráce s Rusy, s nimi sama spolupracovala. Jako to, že US army opustí Afghánistán a ten znovu padne do rukou Tálibánu, protože nikdy nešlo o demokracii... Na wikileaks je toho dost pro všechny 🙂. Tam si jistě najdete nějakou svou "konspiraci"...
David Ponížil
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel

Příspěvek od David Ponížil »

A takhle likviduje COVID ve spolupráci s očkováním profesionální sportovce:

https://www.fcbarcelona.cz/clanky/sokuj ... je-7476962
Odpovědět

Zpět na „Volné diskuze nad články, tématy a/nebo celými kauzami“