Jaroslav Flegr shání spojení na důležité úředníky vlády. Je to prý tajné. Korýtko? - Facebook.com

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný status: https://www.facebook.com/prof.jaroslav. ... 7768603656 (rev. 20.12.2021, 16:45)
----
Jaroslav Flegr píše:Přátelé, končí veškerá legrace. Jestli má z vás někdo fungující spojení na někoho z vlády (třeba na Víta Rakušana), hejtmany, nebo na důležité úředníky, tak se mi prosím ozvěte do soukromé zprávy či na flegr@email.cz. Potřebuji jim doručit důležitou analýzu situace kolem omikronu. Není zatím určena veřejnosti. Děkuji.
Parazitolog Jaroslav Flegr shání spojení na důležité úředníky vlády. Je to prý nesmírně důležité, ale zároveň tajné, tzn. zatím neurčené pro veřejnost... Po nástupu nové vlády, se kterou sympatizuje, ale která jedná proti jeho vůli (Fiala odmítá opatření), bude chtít korýtko? Anebo je přesvědčovat o změně názoru na opatření? Zjistí Flegr, že lezl do špatných řití? Proč se veřejnost nemá najednou důležitá údajná fakta dozvědět? Jarda Flegr se skutečně chová podivně. Čím je to způsobené, nechci říkat na hlas, každopádně s tímto si na důvěryhodnosti rozhodně nepřidá.
----
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... 1225019348
Status na Facebooku DuchDoby.CZ: https://www.facebook.com/duchdoby.cz/po ... 7767069790
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“