Nebezpečné řádění anarchoflastenců na Úřadě městské části Brno - Řečkovice a Mokrá Hora - Facebook.com

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný status: https://www.facebook.com/svatokopecky.c ... 9319248851 (rev. 15.12.2020, 08:53)

Moralizují o slušnosti a ohleduplnosti, přitom chodí provokovat a aktivně a vědomě, se všemi úmysly, ohrožovat zdraví a životy lidí, čímž zároveň porušovat zákony a nařízení ČR, jmenovitě např. § 152 TZ č. 40/2009 Sb. (šíření nakažlivé lidské nemoci, může být ve stádiu pokusu) a § 358 TZ č. 40/2009 Sb. (výtržnictví). Tak činí někteří specifičtí anarchisté, ve videu např. Alios Hlásenský a Jan Řehák, jinde Patrik Tušl, Jiří Černohorský, Pavel Krejčí a další.

Potíž nicméně je i a zejména na straně úřadů, jež zase příliš dlouhou diskuzí s anarchisty bez zavolání pomoci, např. policie nebo hygieny, nedodržují např. § 101 a § 102 Zákoníku práce. Podle § 76 TŘ 141/1961 Sb. je možné i občanské zadržení na místě bez účasti bezpečnostních složek.

Toto chování z obou stran je značný problém, děje se dnes a denně. Dodržování zákonů ČR, vládních nařízení, zákoníku práce není vymáháno, respektovány nejsou ani základní nepsané morální a etické zásady. Ba naopak vláda a státní služby možná, v zájmu vědomého či nevědomého šířit nebezpečnou nakažlivou nemoc (COVID-X), úmyslně nekonají, čímž jen napomáhají v projevech a konání výtržnictví. Úřady i občané bez účasti přihlížejí, advokáti nežalují, soudy netrestají, vzdělávací systém nevzdělává. Taková je aktuální situace v ČR a ve světě.

Přitom v první řadě stačí i pouhé nasazení si respirátoru co by základní hygienické pomůcky při ochraně dýchacích cest. Komplexním řešením pak je zavedení tzv. Totálního lockdownu (autor Jan Sova) nebo Decentralizované karantény. Řešení, které do cca dvou měsíců změní incidenci viru na 0 a max. tří měsíců sníží na 0 i počet nakažených. Jak si ale píšeme, o to není jak ze strany úředníků, tak ze strany lidu žádný zájem. Úmyslem je něco zcela jiného...
----
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... 2448748559
Status na Facebooku DuchDoby.CZ: https://www.facebook.com/duchdoby.cz/po ... 3314091902
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“